Passie als Kompas

Begin 2020 maakte ik een vision board om mijn missie helder te krijgen voor een nieuw jaar en een nieuw decennium. Een vision board helpt om belangrijke levensvragen inzichtelijk te maken en optimale keuzes te maken.

Mijn vision board van 2020 maakte helder dat ik een stabiele basis, structuur en harmonie voor mezelf heb gecreëerd. De ‘scherven van geluk’ staan voor de transformatie die ik heb doorgemaakt dankzij mij burn-out.

Door mijn burn-out realiseerde ik me dat het belangrijk is om je passie te blijven volgen en in beweging te blijven. Inspirerende dingen doen en in de ‘Playmode’ zijn, hielpen me vooruit.

Mijn volgende ontwikkeling is dat ik mijn persoonlijke en mijn werk deel meer wil verbinden met elkaar. En daarom ben ik onlangs gestart met de opleiding ‘Pak je podium’.

Ken jij de kracht van een vision board?