Wonderbaarlijke wendingen

Weekendje in een Wikkelhuisje leidt tot wonderbaarlijke wendingen!

De zon schijnt over de weilanden. Ik geniet van het uitzicht vanaf de bank in ons Tiny House. Even een weekendje er tussen uit om mijn hoofd leeg te maken en weer op te laden. Samen met een vriendin. Lekker wandelen en fietsen tussen alle herfsttinten, kokkerellen, rommelen en bijkletsen. We herkennen ons in elkaars verhaal. Luisteren naar elkaar, inspireren elkaar en genieten van elkaar en van ons knusse en comfortabele Wikkelhuisje aan de bosrand.

Al pratend over onze ervaringen, verlangens en dromen realiseer ik me dat in een vriendschap waarin je kwetsbaar durft te zijn een enorme kracht schuilt. Vrouwen willen elkaar versterken en empoweren. En het verhaal van de een is niet zelden het verhaal van de ander. Het is een verbinding op een diepere laag.

Buiten in de zon maakten we ieder een vision board over ons verlangen. Lekker mindful bladeren in tijdschriften en plaatjes knippen en plakken die je aanspreken vanuit je gevoel. Het resultaat verrast mij iedere keer weer: wat een prachtig kado voor jezelf. Door er samen over te praten komen we tot nog meer inzichten en zien we verrassende mogelijkheden. En wordt helder wat een volgende stap is om te zetten om onze verlangens waar te maken.

Mijn verlangen is om meer te doen van wat ik leuk vind en mijn verhaal te omarmen en te delen met de wereld. Iets wat ik heel graag wil, maar tot nu toe niet heb gedaan omdat ik het te eng vind. ‘Wie wil nou mijn ervaringen lezen?’ denk ik dan. Mijn perfectionisme zit me in de weg. En een oud stuk dat bang is om afgewezen te worden. Fuck it! Ik ben er klaar mee om mezelf te verstoppen. En besluit om het gewoon te gaan doen. Een wonderbaarlijke wending! En het begin van mijn maandelijkse blog ‘The pearls of Life’. Omdat het verhaal van de een niet zelden het verhaal van de ander is.