Hallo!
Ik ben
Marinke.

Ik ben een begeleider van veranderingen en een intuïtieve creatieveling die haar hart online deelt. Ik help mensen zichzelf beter te leren kennen, vertrouwen en uiten door de tools te leren die mij hebben geholpen mijn eigen hart te openen en zelf weer aan het stuur te staan. Mijn werk is vol van vriendelijkheid en bruikbaarheid en ik deel mijn eigen creatieve reis om je te inspireren op jouw reis.

Beelden en woorden spelen al zo lang als ik me kan herinneren een grote rol mijn leven. Ik begon met het schrijven van een creatief dagboek op de lagere school. En onderzocht met nieuwsgierigheid mijn plek in de wereld. Door een master te halen in onderwijskunde en ontwikkelingskunde heb ik vele jaren als adviseur gewerkt in binnen en buitenland. Ik was ambitieus in mijn missie om de wereld te verbeteren en tegelijkertijd raakte ik in de loop der jaren steeds meer de weg kwijt. De waarheid is dat mijn leven, zoals ik het nu ken, begon in de lente van 2014 toen ik in een burn-out belandde – alles wat ik dacht te weten over het leven veranderde op dat moment.

Door te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling, ben ik elk deel van wie ik ben, zowel de schaduw als het licht, gaan bewonen. Ik vond de weg terug naar mezelf via mijn creativiteit, intuitie en mijn dagboek en met de steun van geweldige coaches. Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van leiderschap, mindfulness, NLP, systemisch werken, voice dialogue, focussen en meditatie. Ik heb onlangs de vier jarige opleiding Effectieve Intuitie afgerond.  Ik ben er van overtuigd dat we over onze grote tegenslagen heen komen door te leren hoe we de aanwezigheid ervan in ons leven kunnen integreren terwijl we moedig en met plezier doorgaan. En het verleden eren terwijl we een heel nieuw bestaan creëren.

Ik help je op een speelse, intuitieve en creatieve manier (her)ontdekken wat je wilt en hoe je dat bereikt. Ik stimuleer je om je te openen voor jezelf, zodat je creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Mijn Palet

Creativiteit en verbeelding

Creativiteit en de taal van de verbeelding zijn voor mij een verrijking van het dagelijkse leven en een ingang voor intuïtie en spiritualiteit. Ik gebruik hiervoor meerdere praktische technieken, zoals visualisaties, meditaties en journaling.

Begeleiden van verandering

Ik heb een passie voor het begeleiden van diepgaande verandering in organisaties, teams en mensen. Ik wil bijdragen aan een veilige omgeving waarin eenieder zich kan openen voor zichzelf, zodat hun creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Alle creatie begint bij verbeelding!

Wil jij op avontuur naar binnen? Schrijf je dan in voor de Masterclass Vision Board.

In mijn jeugd hield ik veel van tekenen en schilderen. In 2014 heb ik het schilderen weer opgepakt en maak ik portretten van mensen en dieren.