Ontdek met Mij ...

JOUW UNIEKE Grootsheid!

Wat ik doe

Ik help je op een speelse manier je eigen grootsheid te ervaren.

Creativiteit en de taal van de verbeelding zijn voor mij een verrijking van het dagelijkse leven en een ingang voor intuïtie en spiritualiteit. Ik gebruik hiervoor meerdere praktische technieken, zoals visualiseren, schrijven en tekenen. 

Zowel een Inspiratieboard, energetisch profiel als de techniek ‘focussen’ helpen je te luisteren naar wat er diep in je verborgen zit. Het beantwoordt vragen waar je geen antwoord op weet. Wie ben je in de kern? Waar sta je? Wat wil je? Hoe bereik je dat? Samen brengen we het tot uiting op het board, in het energetisch profiel en in de 5 stappen van focussen.

Hoe en wat dit je brengt?

Je ervaart meer innerlijke harmonie en rust, omdat je richting helder is.

Je ervaart meer flow en plezier in je dagelijkse leven, omdat je werkt aan je verlangen.

Je ontdekt wat ECHT belangrijk voor jou is.

Je maakt vol vertrouwen beslissingen.

Je krijgt meer vertrouwen doordat je je doelen gaat realiseren.

Je kiest voor wat ECHT belangrijk voor je is!

 

Aanbod

Ontdek met mij ...

Inspiratieboard Workshop

Ervaar de kracht van een Vision Board om te ontdekken wat je wilt.

Hoe zou het voor je zijn als je stralend en vol energie werkt aan je verlangen? Wat als je meer in de ‘Playmode’ zit in plaats van te stressen?
 
In deze creatieve masterclass neem ik je aan de hand van voorbeelden mee in de kracht van vision boards voor het helder krijgen van je visie en het realiseren van je doelen. Een super krachtige en heerlijke tool om zelf mee aan de slag te gaan.

Na deze workshop weet je:

  • Wat is een vision board en hoe kan het je helpen?
  • Hoe maak je een vision board dat echt werkt?
  • De stappen in het maken van een vision board.
  • Verschillende typen vision boards en welke nu past voor jou.
  • Hoe interpreteer je je vision board?
  • Hoe je je vision board kunt gebruiken om te manifesteren.

Na deze masterclass heb je een prachtig vision board gemaakt. En expressie gegeven aan wat er diep in je leeft. Met jouw vision board maak je vol vertrouwen beslissingen. Je gaat het echt toepassen in je dagelijkse leven. Je ervaart meer rust, flow en plezier doordat je richting helder is en werkt aan je verlangen. Je krijgt meer vertrouwen doordat je je doelen gaat realiseren.

Online Workshop

Je krijgt een link voor een zoom call. we starten met een korte uitleg van circa 45 minuten. Daarna ga je thuis zelf ongeveer 1,5 uur aan de slag.
We sluiten af met een zoom call om uit te wisselen. Je zorgt zelf voor de materialen: papier, schaar, lijm en tijdschriften.
Data: volgen
Duur: 3 uur
Investering: 40 euro incl. BTW
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende tijd is om uit te wisselen.
 
Workshop bij mij thuis
We gaan bij mij thuis aan slag met het maken van een Inspiratieboard. Ik zorg voor alle materialen, thee/koffie en wat lekkers.  Heel leuk om samen met vriendinnen te doen of cadeau te geven.
Datum en tijdstip in overleg. Er is plek voor maximaal 3 deelnemers, zodra het weer kan. Het is bij mij thuis in Haarlem.
Duur: 3 uur

Investering: 60 euro p.p. incl. BTW.

Workshop inclusief een 1-op-1 gesprek (60 min) voor verdieping
Als je meer wilt doen met de uitkomst van de masterclass, behoefte hebt aan verdieping of er meer uit wilt halen dan gaan we in een 1-op-1 gesprek door praten over dingen die voor jou belangrijk zijn.

Datum, tijdstip en plaats (online of in Haarlem): in overleg

Duur: 1 uur

Investering: 80 euro incl. BTW.


AGENDA
online via Zoom

Vrijdag 7 januari
Zondag 16 januari

Fysiek in Haarlem.
Zodra het weer kan organiseer ik weer workshops in Haarlem

1-op-1 consult
Energetisch Profiel

Energetisch profiel: wat is het en wat doet het met je?

Een energetische profiel geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van je intuïtie. Het is een moment opname waarbij ik ‘in zoom’ op je persoonlijke en energetische uitstraling. Het is een stroom met praktische informatie. Ik benoem de kwaliteiten, ontwikkelingen, belemmeringen en verlangens in je huidige leven. Deze moment opname geeft inzicht in jouw levensvragen en helpt je om optimale keuzes te maken.

Dit is niet bedreigend of spannend maar een cadeautje voor jezelf, want je zult jezelf er in herkennen en het zal je helpen je diepste
verlangen te ervaren en stappen te zetten om het werkelijkheid te maken.

Een energetisch profiel geeft een boost: mensen maken zich vaak klein. Dit helpt om je kracht en de ontwikkelingen waar in je zit en hoe je jezelf hierin steunt zichtbaar te maken.

 Het laat je jouw unieke grootsheid zien en ervaren!

Het maken van een energetisch profiel duurt 1,5 uur. Een afspraak vindt plaats bij mij thuis in Haarlem of online.

Investering: 120 euro incl. BTW

Heb je interesse? Je kunt een afspraak maken door contact met mij op te nemen via onderstaande knop.

Lieve woorden

wat anderen zeggen

“Het maken van een vision board voelde voor mij als een sauna voor mijn ziel. Pure ontspanning en genieten! Echt heerlijk om te doen en wonderlijk wat er uit komt als je je door je gevoel laat leiden in plaats van je verstand. Dit had ik van te voren niet bedacht. De begeleiding van Marinke was luchtig  en ontspannen. En haar feedback was erg waardevol.”

Maaike, volgde de Inspiratieboard workshop

Hi Marinke, Het was zo fijn! Ik ben er heel blij mee en het bevestigt waar ik sta en geeft swung in m’n dagelijkse leven. Echt heel fijn, bijzonder en kostbaar. Heel erg bedankt!”

Anita, reactie op Energetisch Profiel

Met een vriendelijke, zachte en respectvolle benadering geeft Marinke inzicht in wie je bent en waar je staat in het leven. Ik had tijdens het luisteren naar mijn verhaal een grote smile op m’n gezicht. Ook thuis zat ik nog uren en dagen na te genieten. Het werkt nog lange tijd door op een positieve manier. Ik heb het als heel waardevol ervaren!

Anja, reactie op Energetisch Profiel

Marinke legde vooraf goed uit wat ze ging doen, zodat ik een beetje een idee had wat er ging gebeuren. Ook gaf ze aan dat ze alleen dat kon zien wat ik wilde laten zien. Met deze introductie en de rust waarmee ze die uitleg gaf stelde ze me op mijn gemak en voelde het veilig voor mij waardoor ik mij er goed voor open kon stellen. Wat ik erg fijn vond was dat ze per gebied duidelijk aangaf wat ze zag en focuste op de positieve dingen die ze zag. Ik kon eigenlijk alles wat ze vertelde heel goed plaatsen en vond het herkenbaar. Ik was erg onder de indruk! Als ik het teruglees word ik weer helemaal enthousiast om aan mijn eigen ontwikkeling te werken! Ik heb laatst een assessment gedaan voor een nieuwe functie en daar zat ook een persoonlijkheidstest bij. Waar ik het hoogst op scoorde was creativiteit, zelfvertrouwen en inlevingsvermogen. De eerste twee zijn niet direct dingen die ik over mijzelf zou zeggen, maar dat is natuurlijk maar net hoe je het definieert en past het wel bij mij. Ik zie het ook in het energetisch profiel terug.

Els, reactie op Energetisch Profiel